• RSS
  • Facebook
  • Twitter

One Center for all the Testing Need. OneTestingCenter is for all, for all QA, for all Automation. Automation is easy, fun and enriching experience. Happy Learning and Happy Testing!

  • Access to All QA

    At OneTestingCenter, you find lots of books,articles,blogs and detailed guides. Everyone has access to QA. Happy Learning, Happy Testing.

  • Global Trainings

    All the QA/Auotmation trainings are available at OneTestingCenter. QA, Automation, QTP/UFT, Selenium, LoadRunner, QC/ALM, Appium...

  • Automation Learning Fun

    Technology is always evolving. Automation is always challenging. To be frank, Automation is fun, enthusiastic and enrching experience.


    QTP Certification - HP0-M47 QTP 11 Certification Questions
    QTP 11 Certification Questions
    QTP - HP0-M47 QTP 11 Certification FAQs
    QTP 11 - HP0-M47 QTP 11 Certification Questions and Answers
    HP0-M47 QTP 11 Certification FAQs

    GAReddy @ OneTestingCenter @ QTP @ QTP11 Certification @ FAQs

    Q.1)     Which scripting language is used by QTP expert View   
    A.    TSL
    B.    VB Script
    C.    Java Script
    D.    QTP Script
       
    Q.2)     'Browser navigation timeout' is in which tab of Test Settings (File->Settings) window.   
    A.    Properties
    B.    Resources
    C.    Web
    D.    Web Settings
       
    Q.3)     Identify the tabs in the Test Settings (File->Settings) window   
    A.    Properties, Run, Resources, Parameters, Environment, Web, Recovery
    B.    Properties, Run, Resources, Parameters, Environment, Web Settings, Recovery
    C.    Properties, Run Options, Resources, Parameters, Environment, Web, Recovery
    D.    Properties, Run, Resources, Input Parameters, Environment, Web, Recovery
       
    Q.4)     The Information pane provides a list of............. in the test:   
    A.    Semantic errors
    B.    Syntax errors
    C.    Common errors
    D.    Logic errors

    Q.5)     When we switch from Expert view to the Keyword view, QTP automatically checks for syntax errors in the test and shows them in the information pane.   
    A.    True
    B.    False
       
    Q.6)     Which provides a list of the resources that are specified in your test but cannot be found   
    A.    Missing pane
    B.    Missing Resources pane
    C.    Resources pane
    D.    Missing Items pane
       
    Q.7)     Tabs in the Debug Viewer pane are:   
    A.    Watch, Variables, Debug
    B.    Watch, Data, Command
    C.    Watch, Variables, Command
    D.    View, Variables, Command

       
    Q.8)     Which of the following statement is True:   
    A.    You can open and work on two function libraries simultaneously
    B.    You can open and work on multiple function libraries simultaneously
    C.    You can open and work on nine function libraries simultaneously
    D.    You can open and work on one function library at a time
       
    Q.9)     You can configure the ........, ............ and ............
    properties that QuickTest uses to record descriptions of the objects in your application   
    A.    mandatory, assistive, and ordinal identifier
    B.    mandatory, required, and ordinal identifier
    C.    smart, assistive, and ordinal identifier
    D.    Index, assistive, and ordinal identifier
       
    Q.10)     The .......... property set for each test object is created and maintained by QuickTest.   
    A.    Run-Time Object
    B.    Test Object
    C.    Smart Identification Object
    D.    Assistive Object

    Q.11)     What are bitmap checkpoints sensitive to?   
    A.    Image size and object type
    B.    Object type and image type
    C.    Screen resolution and object type
    D.    Screen resolution and image size
       
    Q.12)     If the Local Data sheet contains two rows of data, how many times will the action iterate, by default?   
    A.    1
    B.    2
    C.    3
    D.    4
    E.    5
       
    Q.13)     How do you close the database session after examining the results of an SQL query?   
    A.    Call the ADO.Close function
    B.    Use the close method for the Record Set object
    C.    Set the RecordSet and Connection objects equal to Nothing
    D.    Use the close method for the RecordSet and Connection objects


    Q.14)     What are the available trigger event types?   
    A.    Pop-up window, object state, VBScript event
    B.    Object State, VBScript event, Application crash
    C.    Pop-up window, object state, test name error, QTP crash
    D.    Pop-up window, object state, test run error, application crash
       
    Q.15)     What is the key word used to define how the counter variable in a or next loop increments?   
    A.    ++
    B.    Next
    C.    Skip
    D.    Step
       
    Q.16)     What are the two most commonly used ADO objects?   
    A.    Fields
    B.    Execute
    C.    Connection, RecordSet
    D.    Open, ConnectionString
       
    Q.17)     How do you declare a constant?   
    A.    Dim statement
    B.    Con statement
    C.    Const statement
    D.    Option Explicit statement
       
    Q.18)     What method is used to retrieve the number of columns in the query results?  
    A.    Fields.Count
    B.    Fields.Item(EOF)
    C.    Fields.Count(BOF)
    D.    Fields.Count.Value
       
    Q.19)     To bypass the Object Repository you can:   
    A.    Turn the Object Repository off
    B.    Use a programmatic description
    C.    Delete all objects in all repositories
    D.    Add the object to the Object Repository Manager
       
    Q.20)     What does the ChildObjects method return?   
    A.    A Collection object
    B.    A strim true/false
    C.    A Boolean TRUE/FALSE
    D.    The number of objects matching the ChildObject description
       
    Q.21)     What object is used to read information from a text file?   
    A.    Read
    B.    ReadLine
    C.    TextStream
    D.    File System
    E.    Open Text File
       
    Q.22)     If you are typing in Expert View and you type an object followed by a dot what does QuickTest display?   
    A.    Nothing
    B.    The arguments for that object
    C.    The methods and properties for that object
    D.    The child objects and methods for that object
       
    Q.23)     By default, how does QuickTest pass arguments to the procedure?   
    A.    ByVal
    B.    ByRef
    C.    ByArg
    D.    ByRes
       
    Q.24)      What object is used to send information to test results at the completion of the test run?   
    A.    Result
    B.    Reporter
    C.    ReportEvent
    D.    ResultReport
       
    Q.25)      If a procedure is defined in a test script that procedure is accessible to which tests/scripts?   
    A.    Only to other procedures
    B.    It is not usable to any test scripts
    C.    The test script in which it is defined
    D.    Using the Step Generator, it is available to any test script

    Q.26)     What is the default Identifier?   
    A.    The Location.
    B.    The Object Id.
    C.    The Native Class.
    D.    The Index Number.
       
    Q.27)     Which of the following is an example of missing resource?   
    A.    An Object
    B.    Run Results.
    C.    A Regular Action.
    D.    An External Action.

    Q.28)     What are the available Environment Types?   
    A.    Built-In
    B.    User-defined.
    C.    User-Function.
    D.    Built-In, User-Defined.
    E.    Built-In, User-Function.
       
    Q.29)     How can you retrieve the number of items in the list of Web List object?   
    A.    GetList.
    B.    GetItem.
    C.    GetItems Count.
    D.    GetROProperty.
       
    Q.30)     What method is used to send run-time Data sheet to an excel sheet?   
    A.    Send
    B.    Export
    C.    Sendsheet.
    D.    ExportSheet.
       
    Q.31)     What does the GetROProperty method do?   
    A.    Retrieves the value of a property from the test object.
    B.    Retrieves the available properties from a test object.
    C.    Retrieves the value of a property from a run time object.
    D.    Retrieves the available properties from a run time object.
       
    Q.32)     What is the first thing that must be defined in a Recovery Scenario?   
    A.    Trigger.
    B.    Recovery Operation.
    C.    Recovery Scenario Name.
    D.    The function used in the Scenario.
       
    Q.33)     If a Procedure is defined in a test script, that procedure is accessible to which test/scripts?   
    A.    Only to other procedures
    B.    It is not usable to any test scripts.
    C.    The test script in which it is defined.
    D.    Using the Step Generator, it is available to any test script.
       
    Q.34)     Where do you set the action iterations for a specified action?   
    A.    Action Settings
    B.    Action Properties.
    C.    Action Run Settings.
    D.    Action Call Properties.

       
    Q.35)     How do you know if Smart Identification has been used in a test?   
    A.    The Smart Identification icon appears in the test results.
    B.    The test results will show a run error, causing a test failure.
    C.    The Properties used by the object repository will be changed.
    D.    The object repository will show the Smart Identification Icon.
       
    Q.36)     By default, how does Quick Test pass arguments to the procedure?   
    A.    ByVal
    B.    ByRef
    C.    ByArg
    D.    ByRes
       
    Q.37)     What looping statments are available in Quick Test?   
    A.    Whileend, Doloop, Ifthen
    B.    Switchcase,ifthen, Fortext
    C.    ForNext, WhileEnd, DoLoop.
    D.    ForNext, Doloop, Switchcase.
       
    Q.38)     When does a Do loop statement evaluate for continuation?   
    A.    At the end of the loop
    B.    At the start of the loop
    C.    At the Start or the end of the loop
    D.    This loop used a counter variable.
       
    Q.39)     Where do you turn Smart Identification IN?   
    A.    The Object Repository.
    B.    The Test Settings dialog.
    C.    The General Options dialog.
    D.    The object Identification dialog.
       
    Q.40)     What are test object properties?   
    A.    Those properties as defined in a description object.
    B.    Those properties as defined in Object identification.
    C.    Those properties displayed by an object at run-time.
    D.    Those properties used in the object repository for object identification


    ANSWERS:
    Question#    Answer#
    1    B
    2    C
    3    A
    4    B
    5    A
    6    B
    7    C
    8    B
    9    A
    10    B
    11    D
    12    A
    13    C
    14    D
    15    B
    16    C
    17    C
    18    A
    19    B
    20    A
    21    D
    22    C
    23    B
    24    B
    25    C
    26    D
    27    D
    28    D
    29    D
    30    D
    31    C
    32    A
    33    C
    34    D
    35    A
    36    B
    37    C
    38    C
    39    D
    40    D

    Reactions:

    QTP Certification - HP0-M47 QTP 11 Certification Questions and Answers - Part 2


    QTP Certification - HP0-M47 QTP 11 Certification Questions
    QTP 11 Certification Questions
    QTP - HP0-M47 QTP 11 Certification FAQs
    QTP 11 - HP0-M47 QTP 11 Certification Questions and Answers
    HP0-M47 QTP 11 Certification FAQs

    GAReddy @ OneTestingCenter @ QTP @ QTP11 Certification @ FAQs

    Q.1)     Which scripting language is used by QTP expert View   
    A.    TSL
    B.    VB Script
    C.    Java Script
    D.    QTP Script
       
    Q.2)     'Browser navigation timeout' is in which tab of Test Settings (File->Settings) window.   
    A.    Properties
    B.    Resources
    C.    Web
    D.    Web Settings
       
    Q.3)     Identify the tabs in the Test Settings (File->Settings) window   
    A.    Properties, Run, Resources, Parameters, Environment, Web, Recovery
    B.    Properties, Run, Resources, Parameters, Environment, Web Settings, Recovery
    C.    Properties, Run Options, Resources, Parameters, Environment, Web, Recovery
    D.    Properties, Run, Resources, Input Parameters, Environment, Web, Recovery
       
    Q.4)     The Information pane provides a list of............. in the test:   
    A.    Semantic errors
    B.    Syntax errors
    C.    Common errors
    D.    Logic errors

    Q.5)     When we switch from Expert view to the Keyword view, QTP automatically checks for syntax errors in the test and shows them in the information pane.   
    A.    True
    B.    False
       
    Q.6)     Which provides a list of the resources that are specified in your test but cannot be found   
    A.    Missing pane
    B.    Missing Resources pane
    C.    Resources pane
    D.    Missing Items pane
       
    Q.7)     Tabs in the Debug Viewer pane are:   
    A.    Watch, Variables, Debug
    B.    Watch, Data, Command
    C.    Watch, Variables, Command
    D.    View, Variables, Command

       
    Q.8)     Which of the following statement is True:   
    A.    You can open and work on two function libraries simultaneously
    B.    You can open and work on multiple function libraries simultaneously
    C.    You can open and work on nine function libraries simultaneously
    D.    You can open and work on one function library at a time
       
    Q.9)     You can configure the ........, ............ and ............
    properties that QuickTest uses to record descriptions of the objects in your application   
    A.    mandatory, assistive, and ordinal identifier
    B.    mandatory, required, and ordinal identifier
    C.    smart, assistive, and ordinal identifier
    D.    Index, assistive, and ordinal identifier
       
    Q.10)     The .......... property set for each test object is created and maintained by QuickTest.   
    A.    Run-Time Object
    B.    Test Object
    C.    Smart Identification Object
    D.    Assistive Object

    Q.11)     What are bitmap checkpoints sensitive to?   
    A.    Image size and object type
    B.    Object type and image type
    C.    Screen resolution and object type
    D.    Screen resolution and image size
       
    Q.12)     If the Local Data sheet contains two rows of data, how many times will the action iterate, by default?   
    A.    1
    B.    2
    C.    3
    D.    4
    E.    5
       
    Q.13)     How do you close the database session after examining the results of an SQL query?   
    A.    Call the ADO.Close function
    B.    Use the close method for the Record Set object
    C.    Set the RecordSet and Connection objects equal to Nothing
    D.    Use the close method for the RecordSet and Connection objects


    Q.14)     What are the available trigger event types?   
    A.    Pop-up window, object state, VBScript event
    B.    Object State, VBScript event, Application crash
    C.    Pop-up window, object state, test name error, QTP crash
    D.    Pop-up window, object state, test run error, application crash
       
    Q.15)     What is the key word used to define how the counter variable in a or next loop increments?   
    A.    ++
    B.    Next
    C.    Skip
    D.    Step
       
    Q.16)     What are the two most commonly used ADO objects?   
    A.    Fields
    B.    Execute
    C.    Connection, RecordSet
    D.    Open, ConnectionString
       
    Q.17)     How do you declare a constant?   
    A.    Dim statement
    B.    Con statement
    C.    Const statement
    D.    Option Explicit statement
       
    Q.18)     What method is used to retrieve the number of columns in the query results?  
    A.    Fields.Count
    B.    Fields.Item(EOF)
    C.    Fields.Count(BOF)
    D.    Fields.Count.Value
       
    Q.19)     To bypass the Object Repository you can:   
    A.    Turn the Object Repository off
    B.    Use a programmatic description
    C.    Delete all objects in all repositories
    D.    Add the object to the Object Repository Manager
       
    Q.20)     What does the ChildObjects method return?   
    A.    A Collection object
    B.    A strim true/false
    C.    A Boolean TRUE/FALSE
    D.    The number of objects matching the ChildObject description
       
    Q.21)     What object is used to read information from a text file?   
    A.    Read
    B.    ReadLine
    C.    TextStream
    D.    File System
    E.    Open Text File
       
    Q.22)     If you are typing in Expert View and you type an object followed by a dot what does QuickTest display?   
    A.    Nothing
    B.    The arguments for that object
    C.    The methods and properties for that object
    D.    The child objects and methods for that object
       
    Q.23)     By default, how does QuickTest pass arguments to the procedure?   
    A.    ByVal
    B.    ByRef
    C.    ByArg
    D.    ByRes
       
    Q.24)      What object is used to send information to test results at the completion of the test run?   
    A.    Result
    B.    Reporter
    C.    ReportEvent
    D.    ResultReport
       
    Q.25)      If a procedure is defined in a test script that procedure is accessible to which tests/scripts?   
    A.    Only to other procedures
    B.    It is not usable to any test scripts
    C.    The test script in which it is defined
    D.    Using the Step Generator, it is available to any test script

    Q.26)     What is the default Identifier?   
    A.    The Location.
    B.    The Object Id.
    C.    The Native Class.
    D.    The Index Number.
       
    Q.27)     Which of the following is an example of missing resource?   
    A.    An Object
    B.    Run Results.
    C.    A Regular Action.
    D.    An External Action.

    Q.28)     What are the available Environment Types?   
    A.    Built-In
    B.    User-defined.
    C.    User-Function.
    D.    Built-In, User-Defined.
    E.    Built-In, User-Function.
       
    Q.29)     How can you retrieve the number of items in the list of Web List object?   
    A.    GetList.
    B.    GetItem.
    C.    GetItems Count.
    D.    GetROProperty.
       
    Q.30)     What method is used to send run-time Data sheet to an excel sheet?   
    A.    Send
    B.    Export
    C.    Sendsheet.
    D.    ExportSheet.
       
    Q.31)     What does the GetROProperty method do?   
    A.    Retrieves the value of a property from the test object.
    B.    Retrieves the available properties from a test object.
    C.    Retrieves the value of a property from a run time object.
    D.    Retrieves the available properties from a run time object.
       
    Q.32)     What is the first thing that must be defined in a Recovery Scenario?   
    A.    Trigger.
    B.    Recovery Operation.
    C.    Recovery Scenario Name.
    D.    The function used in the Scenario.
       
    Q.33)     If a Procedure is defined in a test script, that procedure is accessible to which test/scripts?   
    A.    Only to other procedures
    B.    It is not usable to any test scripts.
    C.    The test script in which it is defined.
    D.    Using the Step Generator, it is available to any test script.
       
    Q.34)     Where do you set the action iterations for a specified action?   
    A.    Action Settings
    B.    Action Properties.
    C.    Action Run Settings.
    D.    Action Call Properties.

       
    Q.35)     How do you know if Smart Identification has been used in a test?   
    A.    The Smart Identification icon appears in the test results.
    B.    The test results will show a run error, causing a test failure.
    C.    The Properties used by the object repository will be changed.
    D.    The object repository will show the Smart Identification Icon.
       
    Q.36)     By default, how does Quick Test pass arguments to the procedure?   
    A.    ByVal
    B.    ByRef
    C.    ByArg
    D.    ByRes
       
    Q.37)     What looping statments are available in Quick Test?   
    A.    Whileend, Doloop, Ifthen
    B.    Switchcase,ifthen, Fortext
    C.    ForNext, WhileEnd, DoLoop.
    D.    ForNext, Doloop, Switchcase.
       
    Q.38)     When does a Do loop statement evaluate for continuation?   
    A.    At the end of the loop
    B.    At the start of the loop
    C.    At the Start or the end of the loop
    D.    This loop used a counter variable.
       
    Q.39)     Where do you turn Smart Identification IN?   
    A.    The Object Repository.
    B.    The Test Settings dialog.
    C.    The General Options dialog.
    D.    The object Identification dialog.
       
    Q.40)     What are test object properties?   
    A.    Those properties as defined in a description object.
    B.    Those properties as defined in Object identification.
    C.    Those properties displayed by an object at run-time.
    D.    Those properties used in the object repository for object identification


    ANSWERS:
    Question#    Answer#
    1    B
    2    C
    3    A
    4    B
    5    A
    6    B
    7    C
    8    B
    9    A
    10    B
    11    D
    12    A
    13    C
    14    D
    15    B
    16    C
    17    C
    18    A
    19    B
    20    A
    21    D
    22    C
    23    B
    24    B
    25    C
    26    D
    27    D
    28    D
    29    D
    30    D
    31    C
    32    A
    33    C
    34    D
    35    A
    36    B
    37    C
    38    C
    39    D
    40    D