• RSS
  • Facebook
  • Twitter

One Center for all the Testing Need. OneTestingCenter is for all, for all QA, for all Automation. Automation is easy, fun and enriching experience. Happy Learning and Happy Testing!

  • Access to All QA

    At OneTestingCenter, you find lots of books,articles,blogs and detailed guides. Everyone has access to QA. Happy Learning, Happy Testing.

  • Global Trainings

    All the QA/Auotmation trainings are available at OneTestingCenter. QA, Automation, QTP/UFT, Selenium, LoadRunner, QC/ALM, Appium...

  • Automation Learning Fun

    Technology is always evolving. Automation is always challenging. To be frank, Automation is fun, enthusiastic and enrching experience.

    QTP Certification - HP0-M47 QTP 11 Certification Questions
    QTP 11 Certification Questions
    QTP - HP0-M47 QTP 11 Certification FAQs
    QTP 11 - HP0-M47 QTP 11 Certification Questions and Answers
    HP0-M47 QTP 11 Certification FAQs

    GAReddy @ OneTestingCenter @ QTP @ QTP11 Certification @ FAQs @ Part3


    Q.1)     What are the two most commonly used ADO objects?   
    A.    Fields
    B.    Execute
    C.    Connection, RecordSet
    D.    Open, ConnectionString
       
    Q.2)     What is the function of Object Repository Manager?   
    A.    Assign Variable names to the test objects
    B.    View/make/modify a Local Object Repository
    C.    View/make/modify a Shared Object Repository
    D.    Define new test objects using programmatic descriptions.

    Q.3)     Which method for that Data Table utility object will allow you to retrieve information from the DataTable during a test run?   
    A.    Value
    B.    Import
    C.    GetCell
    D.    GetValue
       
    Q.4)     Where do you mark an action as reusable?   
    A.    Action Settings
    B.    Action Properties
    C.    Action Run Settings
    D.    Action Run Menu
       
    Q.5)     What is the keyword used to define how the counter variable in a or next loop increments?   
    A.    ++
    B.    Next
    C.    Skip
    D.    Step
       
    Q.6)     What does the ChildObjects method return?   
    A.    A Collection object
    B.    A String True/False
    C.    A Boolean True/False
    D.    The number of objects matching the ChildObject description.
       
    Q.7)     What are the available trigger event types?   
    A.    Pop-up window, Object state, VBScript
    B.    Object State, VBScript event, Application crash
    C.    Pop-up window, object state, test run error, QTP crash
    D.    Pop-up window, object state, test run error, application crash.

    Q.8)     What information can be seen in the information pane?   
    A.    Syntax errors
    B.    The test name and author
    C.    The QTP license information.
    D.    The machine ID and operating system.
       
    Q.9)     What are the available step commands in Quick Test?   
    A.    Step.Step Into,Step Out
    B.    Step Into, Step Over, Step Out
    C.    Step Test, Step Action, Step Function
    D.    Run from Step, Debug from Step, Run from Step.
       
    Q.10)     What are the categories in Step Generator?   
    A.    Object, Operation, Value
    B.    Library, Built-in. Local Script.
    C.    Operation, Arguments, Return Value.
    D.    Test objects, Utility Objects, Functions
       
    Q.11)     Where do you configure an action to use a shared object repository?   
    A.    Test Settings
    B.    Action Settings
    C.    Action Call properties
    D.    Associate Repositories.
       
    Q.12)     What options are available to filter objects in the Target Object Repository pane when merging object repositories?   
    A.    Show all objects or show only objects with conflicting object types
    B.    Show all objects or show only objects with conflicting descriptions.
    C.    Show only objects with conflicting logical names or show only objects with conflicting object types.
    D.    Show only objects with conflicting logical names or show only objects with conflicting descriptions.

    Q.13)     What does a break point do?   
    A.    Stops test execution at the specified step, after executing that step
    B.    Stops test execution at the specified step, before executing that step.
    C.    Pauses test execution at the specified step, after executing that step
    D.    Pauses test execution at the specified step, before executing that step.
       
    Q.14)     In which command can you associate a function library to a test?   
    A.    Run options
    B.    Test Settings
    C.    View Options
    D.    Function Definition Generator
       
    Q.15)     To use low-level recording, what must you do first?   
    A.    Start a new test
    B.    Be in the keyword view
    C.    Be recording in Normal Mode
    D.    Click Low Level recording under the Automation Menu

    Q.16)     What method is used to retrieve the number of columns in the query results? 
    A.    Field.Count
    B.    Fields.Item
    C.    Fieds.Count(BOF)
    D.    Fields.Count.Value
       
    Q.17)     You should use local object repositories when you?   
    A.    Work with single-action tests
    B.    Work with multiple-action tests
    C.    Create multiple tests for a single application.
    D.    Expect the test object properties to change frequently.
       
    Q.18)     In Test Settings-->Run the Data Table iteration options are for which data sheet?   
    A.    Local
    B.    Global
    C.    Run-time Data Table
    D.    Design-time data Table
       
    Q.19)     Why is low-level recording useful?   
    A.    It records exact keyboard operations on an object.
    B.    It records exact coordinates of all mouse movements.
    C.    It uses the object repository to determine what methods can be used.
       
    Q.20)     Where are virtual objects collections stored?   
    A.    In a Function Library
    B.    In the local Object Repository
    C.    In the Object Repository Manager
    D.    Dat folder inside of the QTP installation directory.
       
    Q.21)     What is the correct set of add-ins installed automatically with Quick Test?   
    A.    .NET, Web, Java
    B.    Web, SAP, VB
    C.    Active X, VB, Web
    D.    Active X, TE, Web Services
       
    Q.22)     If you have a Virtual Object Collection stored on your machine, and you don’t want to use it,what must you do?   
    A.    Disable Virtual Object in Test Settings
    B.    Remove the collection from your machine
    C.    Disable virtual objects in General options
    D.    Remove the collections from the resources list.
       
    Q.23)     How do you close the database session after examining the results of an SQL query?   
    A.    Call the AOD close function
    B.    Use the close method for the RecordSet object
    C.    Set the RecordSet and Connection objects equal to nothing
    D.    Use the close method for the RecordSet and Connection objects
       
    Q.24)     Where you can merge two shared object repositories?   
    A.    The Object Repository
    B.    The Object Repository Manager.
    C.    The Associate Object Repositories Tool.
    D.    You can only merge local object repositories.
       
    Q.25)     What object is used to send information to test results at the completion of the test run?   
    A.    Result
    B.    Reporter.
    C.    ReportEvent
    D.    Resultreport
       
    Q.26)     What can you use to handle unpredictable testing exceptions?   
    A.    A Do Loop
    B.    Recovery Scenario
    C.    IF then Statement
    D.    Select case statement.
       
    Q.27)     After running a test that contains both input and output parameters, where can the results of an output parameter be found   
    A.    Local DataSheet
    B.    Global DataSheet
    C.    Run-time Data Table
    D.    Design-time Data Table.
       
    Q.28)     Which statement is used to associate a procedure with a test object class?   
    A.    RegisterFunction
    B.    RegisterUserProc
    C.    RegisterUserFunc
    D.    RegisterProcedure
       
    Q.29)     How do you declare a constant   
    A.    Dim Statement
    B.    Con Statement
    C.    Const Statement
    D.    Option Explicit Statement
       
    Q.30)     What is created, by default with each new action?   
    A.    Local Data Sheet, Global data sheet, Folder
    B.    Local Object Repository, Local Data Sheet, Folder
    C.    Global Data Sheet, Local Object Repository, Folder
    D.    Local Data Sheet, Global Data Sheet, Local Object Repository

    Q.31)     In the Object Identification dialog box, which properties can be viewed?   
    A.    The base filter and option properties
    B.    The mandatory and option properties
    C.    The filter and assistive properties
    D.    The mandatory and assistive properties
       
    Q.32)     If you are typing in Expert view and you type an object followed by a dot, what does Quick Test display?   
    A.    Nothing
    B.    The arguments for that object
    C.    The methods and properties for that object
    D.    The child objects and methods for that object
       
    Q.33)     What are bitmap checkpoints sensitive to?   
    A.    Image size and object type
    B.    Object type and image type
    C.    Screen resolution and object type
    D.    Screen resolution and image size
       
    Q.34)     When a test is run in update mode, what is updated?   
    A.    The test results
    B.    The object descriptions
    C.    The action names in the test
    D.    The logical names in the test
       
    Q.35)     What object is used to read information from a text file?   
    A.    Read
    B.    Readline
    C.    TextStream
    D.    File System

       
    Q.36)     What must you do before a shared object repository can be edited?   
    A.    Enable Editing
    B.    Add a new object
    C.    Open the object repository
    D.    Open an action that used that shared object repository
       
    Q.37)     What is the difference between a subroutine and a function?   
    A.    Subroutine can call itself, a function cannot
    B.    A function returns a value; a subroutine cannot
    C.    A function can accept arguments; a subroutine cannot
    D.    A subroutine can call other procedures; a function cannot
       
    Q.38)     What are the phases in the Quick Test flow?   
    A.    Plan, Record. Enhance, Run
    B.    Prepare, Record, Verify, Run
    C.    Plan, Create, Verify, Run
    D.    Prepare, Create, Verify & Enhance, Integrate
       
    Q.9)     What does the GetTOProperty method do?   
    A.    Retrieves the value of a property from the test object.
    B.    Retrieves the available properties from a test object.
    C.    Retrieves the value of a property from a run time object.
    D.    Retrieves the available properties from a run time object.
       
    Q.40)     The key that is used to Start/End analog recording mode?   
    A.    F3
    B.    SHIFT+ALT+F3
    C.    CTRL+SHIFT+F3
    D.    F10
       
    Q.41)     The list of test objects and their properties and values are stored in…   
    A.    Object Repository
    B.    Object Identification
    C.    Object Class
       
    Q.42)     The statement that calls the recorded analog file is   
    A.    RunAnalog
    B.    CallAnalog
    C.    ExecuteAnalog
       
    Q.43)     In Batch Test process, the test list are saved in file format as   
    A.    *.mtb
    B.    *.mts
    C.    .*.mbt
       
    Q.44)     The method that adds to the test while implementing Synchronization is   
    A.    Synchronize
    B.    Wait
    C.    WaitProperty
    D.    Pause
       
    Q.45)     What are the phases in the QuickTest workflow?   
    A.    Plan, Record, Enhance, Run
    B.    Prepare, Record, Verify, Run
    C.    Plan, Create, Verify & Enhance
    D.    Prepare, Create, Verify & Enhance, Integrate



    Answers:

    Question#    Answer#
    1    C
    2    C
    3    A
    4    B
    5    B
    6    A
    7    D
    8    A
    9    B
    10    D
    11    C
    12    B
    13    D
    14    B
    15    D
    16    A
    17    A
    18    B
    19    B
    20    D
    21    C
    22    C
    23    C
    24    B
    25    B
    26    B
    27    C
    28    C
    29    C
    30    B
    31    D
    32    C
    33    D
    34    B
    35    D
    36    A
    37    B
    38    A
    39    C
    40    B
    41    A
    42    A
    43    A
    44    C
    45    A
       

    Reactions:

    QTP Certification - HP0-M47 QTP 11 Certification Questions and Answers - Part 3

    QTP Certification - HP0-M47 QTP 11 Certification Questions
    QTP 11 Certification Questions
    QTP - HP0-M47 QTP 11 Certification FAQs
    QTP 11 - HP0-M47 QTP 11 Certification Questions and Answers
    HP0-M47 QTP 11 Certification FAQs

    GAReddy @ OneTestingCenter @ QTP @ QTP11 Certification @ FAQs @ Part3


    Q.1)     What are the two most commonly used ADO objects?   
    A.    Fields
    B.    Execute
    C.    Connection, RecordSet
    D.    Open, ConnectionString
       
    Q.2)     What is the function of Object Repository Manager?   
    A.    Assign Variable names to the test objects
    B.    View/make/modify a Local Object Repository
    C.    View/make/modify a Shared Object Repository
    D.    Define new test objects using programmatic descriptions.

    Q.3)     Which method for that Data Table utility object will allow you to retrieve information from the DataTable during a test run?   
    A.    Value
    B.    Import
    C.    GetCell
    D.    GetValue
       
    Q.4)     Where do you mark an action as reusable?   
    A.    Action Settings
    B.    Action Properties
    C.    Action Run Settings
    D.    Action Run Menu
       
    Q.5)     What is the keyword used to define how the counter variable in a or next loop increments?   
    A.    ++
    B.    Next
    C.    Skip
    D.    Step
       
    Q.6)     What does the ChildObjects method return?   
    A.    A Collection object
    B.    A String True/False
    C.    A Boolean True/False
    D.    The number of objects matching the ChildObject description.
       
    Q.7)     What are the available trigger event types?   
    A.    Pop-up window, Object state, VBScript
    B.    Object State, VBScript event, Application crash
    C.    Pop-up window, object state, test run error, QTP crash
    D.    Pop-up window, object state, test run error, application crash.

    Q.8)     What information can be seen in the information pane?   
    A.    Syntax errors
    B.    The test name and author
    C.    The QTP license information.
    D.    The machine ID and operating system.
       
    Q.9)     What are the available step commands in Quick Test?   
    A.    Step.Step Into,Step Out
    B.    Step Into, Step Over, Step Out
    C.    Step Test, Step Action, Step Function
    D.    Run from Step, Debug from Step, Run from Step.
       
    Q.10)     What are the categories in Step Generator?   
    A.    Object, Operation, Value
    B.    Library, Built-in. Local Script.
    C.    Operation, Arguments, Return Value.
    D.    Test objects, Utility Objects, Functions
       
    Q.11)     Where do you configure an action to use a shared object repository?   
    A.    Test Settings
    B.    Action Settings
    C.    Action Call properties
    D.    Associate Repositories.
       
    Q.12)     What options are available to filter objects in the Target Object Repository pane when merging object repositories?   
    A.    Show all objects or show only objects with conflicting object types
    B.    Show all objects or show only objects with conflicting descriptions.
    C.    Show only objects with conflicting logical names or show only objects with conflicting object types.
    D.    Show only objects with conflicting logical names or show only objects with conflicting descriptions.

    Q.13)     What does a break point do?   
    A.    Stops test execution at the specified step, after executing that step
    B.    Stops test execution at the specified step, before executing that step.
    C.    Pauses test execution at the specified step, after executing that step
    D.    Pauses test execution at the specified step, before executing that step.
       
    Q.14)     In which command can you associate a function library to a test?   
    A.    Run options
    B.    Test Settings
    C.    View Options
    D.    Function Definition Generator
       
    Q.15)     To use low-level recording, what must you do first?   
    A.    Start a new test
    B.    Be in the keyword view
    C.    Be recording in Normal Mode
    D.    Click Low Level recording under the Automation Menu

    Q.16)     What method is used to retrieve the number of columns in the query results? 
    A.    Field.Count
    B.    Fields.Item
    C.    Fieds.Count(BOF)
    D.    Fields.Count.Value
       
    Q.17)     You should use local object repositories when you?   
    A.    Work with single-action tests
    B.    Work with multiple-action tests
    C.    Create multiple tests for a single application.
    D.    Expect the test object properties to change frequently.
       
    Q.18)     In Test Settings-->Run the Data Table iteration options are for which data sheet?   
    A.    Local
    B.    Global
    C.    Run-time Data Table
    D.    Design-time data Table
       
    Q.19)     Why is low-level recording useful?   
    A.    It records exact keyboard operations on an object.
    B.    It records exact coordinates of all mouse movements.
    C.    It uses the object repository to determine what methods can be used.
       
    Q.20)     Where are virtual objects collections stored?   
    A.    In a Function Library
    B.    In the local Object Repository
    C.    In the Object Repository Manager
    D.    Dat folder inside of the QTP installation directory.
       
    Q.21)     What is the correct set of add-ins installed automatically with Quick Test?   
    A.    .NET, Web, Java
    B.    Web, SAP, VB
    C.    Active X, VB, Web
    D.    Active X, TE, Web Services
       
    Q.22)     If you have a Virtual Object Collection stored on your machine, and you don’t want to use it,what must you do?   
    A.    Disable Virtual Object in Test Settings
    B.    Remove the collection from your machine
    C.    Disable virtual objects in General options
    D.    Remove the collections from the resources list.
       
    Q.23)     How do you close the database session after examining the results of an SQL query?   
    A.    Call the AOD close function
    B.    Use the close method for the RecordSet object
    C.    Set the RecordSet and Connection objects equal to nothing
    D.    Use the close method for the RecordSet and Connection objects
       
    Q.24)     Where you can merge two shared object repositories?   
    A.    The Object Repository
    B.    The Object Repository Manager.
    C.    The Associate Object Repositories Tool.
    D.    You can only merge local object repositories.
       
    Q.25)     What object is used to send information to test results at the completion of the test run?   
    A.    Result
    B.    Reporter.
    C.    ReportEvent
    D.    Resultreport
       
    Q.26)     What can you use to handle unpredictable testing exceptions?   
    A.    A Do Loop
    B.    Recovery Scenario
    C.    IF then Statement
    D.    Select case statement.
       
    Q.27)     After running a test that contains both input and output parameters, where can the results of an output parameter be found   
    A.    Local DataSheet
    B.    Global DataSheet
    C.    Run-time Data Table
    D.    Design-time Data Table.
       
    Q.28)     Which statement is used to associate a procedure with a test object class?   
    A.    RegisterFunction
    B.    RegisterUserProc
    C.    RegisterUserFunc
    D.    RegisterProcedure
       
    Q.29)     How do you declare a constant   
    A.    Dim Statement
    B.    Con Statement
    C.    Const Statement
    D.    Option Explicit Statement
       
    Q.30)     What is created, by default with each new action?   
    A.    Local Data Sheet, Global data sheet, Folder
    B.    Local Object Repository, Local Data Sheet, Folder
    C.    Global Data Sheet, Local Object Repository, Folder
    D.    Local Data Sheet, Global Data Sheet, Local Object Repository

    Q.31)     In the Object Identification dialog box, which properties can be viewed?   
    A.    The base filter and option properties
    B.    The mandatory and option properties
    C.    The filter and assistive properties
    D.    The mandatory and assistive properties
       
    Q.32)     If you are typing in Expert view and you type an object followed by a dot, what does Quick Test display?   
    A.    Nothing
    B.    The arguments for that object
    C.    The methods and properties for that object
    D.    The child objects and methods for that object
       
    Q.33)     What are bitmap checkpoints sensitive to?   
    A.    Image size and object type
    B.    Object type and image type
    C.    Screen resolution and object type
    D.    Screen resolution and image size
       
    Q.34)     When a test is run in update mode, what is updated?   
    A.    The test results
    B.    The object descriptions
    C.    The action names in the test
    D.    The logical names in the test
       
    Q.35)     What object is used to read information from a text file?   
    A.    Read
    B.    Readline
    C.    TextStream
    D.    File System

       
    Q.36)     What must you do before a shared object repository can be edited?   
    A.    Enable Editing
    B.    Add a new object
    C.    Open the object repository
    D.    Open an action that used that shared object repository
       
    Q.37)     What is the difference between a subroutine and a function?   
    A.    Subroutine can call itself, a function cannot
    B.    A function returns a value; a subroutine cannot
    C.    A function can accept arguments; a subroutine cannot
    D.    A subroutine can call other procedures; a function cannot
       
    Q.38)     What are the phases in the Quick Test flow?   
    A.    Plan, Record. Enhance, Run
    B.    Prepare, Record, Verify, Run
    C.    Plan, Create, Verify, Run
    D.    Prepare, Create, Verify & Enhance, Integrate
       
    Q.9)     What does the GetTOProperty method do?   
    A.    Retrieves the value of a property from the test object.
    B.    Retrieves the available properties from a test object.
    C.    Retrieves the value of a property from a run time object.
    D.    Retrieves the available properties from a run time object.
       
    Q.40)     The key that is used to Start/End analog recording mode?   
    A.    F3
    B.    SHIFT+ALT+F3
    C.    CTRL+SHIFT+F3
    D.    F10
       
    Q.41)     The list of test objects and their properties and values are stored in…   
    A.    Object Repository
    B.    Object Identification
    C.    Object Class
       
    Q.42)     The statement that calls the recorded analog file is   
    A.    RunAnalog
    B.    CallAnalog
    C.    ExecuteAnalog
       
    Q.43)     In Batch Test process, the test list are saved in file format as   
    A.    *.mtb
    B.    *.mts
    C.    .*.mbt
       
    Q.44)     The method that adds to the test while implementing Synchronization is   
    A.    Synchronize
    B.    Wait
    C.    WaitProperty
    D.    Pause
       
    Q.45)     What are the phases in the QuickTest workflow?   
    A.    Plan, Record, Enhance, Run
    B.    Prepare, Record, Verify, Run
    C.    Plan, Create, Verify & Enhance
    D.    Prepare, Create, Verify & Enhance, Integrate



    Answers:

    Question#    Answer#
    1    C
    2    C
    3    A
    4    B
    5    B
    6    A
    7    D
    8    A
    9    B
    10    D
    11    C
    12    B
    13    D
    14    B
    15    D
    16    A
    17    A
    18    B
    19    B
    20    D
    21    C
    22    C
    23    C
    24    B
    25    B
    26    B
    27    C
    28    C
    29    C
    30    B
    31    D
    32    C
    33    D
    34    B
    35    D
    36    A
    37    B
    38    A
    39    C
    40    B
    41    A
    42    A
    43    A
    44    C
    45    A